Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد هاشمی درباره تغییر مدیران تلویزیونی با بیان اینکه شناختی از معاون جدید سیما ندارد، از اینکه مدیران چندین شبکه تلویزیونی از جمله شبکه‌های یک و دو سیما تغییر کردند، اما مدیر شبکه سه با همان رویکرد گذشته، بر جای خود باقی است، ابراز تعجب کرد.

به گزارش ایسنا، وی درباره انتخاب معاون جدید سیما و در پی آن تغییر مدیران شبکه‌های تلویزیونی و نیز جوانگرایی در سازمان صدا و سیما، چنین گفت: من شناختی از ایشان (معاون سیما) ندارم و درباره شخص ایشان نمی‌توانم اظهار نظر کنم، اما به طور کلی فکر می‌کنم صداوسیما باید به جوان‌ها سپرده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی از سه عنصر مهم نام برد که باید مورد توجه مدیران تلویزیونی باشد و در توضیح این سه عنصر گفت: اولی به روز شدن تلویزیون است. عنصر دوم که مهمتر از اولی است، بازگرداندن مخاطب جوان به تلویزیون است. بیشترین افراد جامعه ما را جوانان تشکیل می‌دهند، اما متاسفانه کمترین تعداد بیننده تلویزیون هم جوان‌ها هستند. اگر که یک جوان تصدی امور را در دست بگیرد، شاید این معضل حل شود؛ شاید جوانگرایی به این مشکل کمک کند. عنصر سوم شجاعت است که باز از دو عنصر اول مهمتر است. شجاعت جوان‌ها شاید بیشتر باشد. الان متاسفانه افرادی که پا به سن گذاشته‌اند، از هم می‌ترسند. واقعا در تلویزیون بحث ممیزی و سانسور روز به روز دارد بدتر می‌شود. فیلم‌هایی که ۱۰ سال پیش از تلویزیون پخش شده الان دوباره ممیزی می‌شود و بعد پخش می‌شود که باید به این کار خندید. شاید جوان‌ها بتوانند با شجاعت، حداقل بخشی از مافات را جبران کنند.

این بازیگر در پاسخ به اینکه پیشنهادش به مدیران جدید تلویزیون و معاون سیما برای بهبود اوضاع تلویزیون چیست؟ گفت: باید به روز باشند و حواسشان به این باشد که تماشاگران جوانشان را تقریبا از دست داده‌اند. اگر بخواهم بدون سانسور حرف بزنم، اولین مطلبی که باید بگویم، درباره مدیر شبکه سه است؛ اغلب مدیران عوض شدند و ایشان عوض نشد! شبکه جوان دست ایشان است و کمتر جوانی شبکه سه را می‌بیند. اینکه فوتبال را می‌بینند بحث دیگری است، فوتبال را از رسانه‌های دیگر هم می‌توانند ببینند. به جز فوتبال، جوانان چه برنامه‌ای را از شبکه سه دنبال می‌کنند؟ اصلا خود مدیر شبکه متوجه این شرایط است؟ واقعا متعجبم! آقای فروغی دوست ما هم هست، ولی واضح می‌گویم ایشان هیچگاه به درد مدیریت در صدا و سیما نمی‌خورد و الان هم نمی‌دانم چطور هنوز هست.

هاشمی در پایان عنوان کرد: به اعتقاد من معاون جدید سیما اگر قرار است که موفق شود، بدون پروا و ترس باید همه نگاه تلویزیون را تغییر دهد وگرنه روز به روز بیننده‌اش را از دست می‌دهد. رییس سازمان صداوسیما این مساله را کاملا شفاف عنوان کرد که ما بیننده هایمان را از دست داده‌ایم. اگر می‌خواهند روح تازه بدمند، همین که مدیران را عوض کرده‌اند یعنی خواسته‌اند این کار را انجام دهند، ولی مدیر شبکه سه را عوض نکردند!

منبع: فرارو

کلیدواژه: سیدجواد هاشمی مدیر شبکه شبکه سه جوان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۲۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه آموزش سیما، با توجه به اهداف شبکه آموزش مبنی بر عدالت و فرصت‌های برابر آموزشی برای تمامی افراد جامعه نشست هم‌اندیشی در جهت تولید برنامه‌های آموزشی مهارت محور با حضور مهرداد عظیمی معاون وزیر و رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور و محمد مهدی قاسمی مدیر شبکه آموزش سیما و تنی چند از مدیران و مسوؤولان دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست با توجه به قابلیت و امکانات سازمان فنی و حرفه‌ای و شبکه آموزش سیما در تولید برنامه‌های آموزش محور، برای ساخت برنامه هایی در راستای اشتغال زایی، پرورش نیروی کار ماهر، مهارت آموزی دانش آموزان، هدایت مهارت آموختگان به بازار کار برای جلوگیری از خروج نیروی کار ماهر از چرخه کار و تولید کشور و تعدیل مهاجرت، برنامه‌ریزی هایی صورت گرفت.

در این نشست در کنار مهارت آموزی، توجه به بهره‌گیری از ظرفیت‌های افراد ماهر در جامعه در کنار اساتید فنی حرفه‌ای، پیش‌بینی و برنامه‌ریزی برای مشاغل جدید با توجه به سرعت بالای فناوری و تغییر رویکرد بازار، مهارت آموزی خانواده‌ها، ترویج و تشویق فرهنگ کار و حرفه، توجه به بنگاه‌های اقتصادی و اقتصاد دیجیتال و نگاهی به مسابقات داخلی آسیایی و جهانی مهارت، در تولید برنامه‌ها مورد تاکید قرار گرفت.

قاسمی مدیر شبکه آموزش در این نشست گفت: باید فرزندان خود را در کشور به سمت و سویی هدایت کنیم که در کنار گرفتن مدرک معتبر بین المللی مهارت، صلاحیت حرفه ای کسب و به سوی مشاغل مورد نیاز و پر درآمد کشور گرایش پیدا کنند.

وی افزود: با مهارت آموزی بیکاری در کشور کاهش یافته و امید به جامعه تزریق خواهد شد.

در پایان عظیمی رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور بیان کرد: این سازمان بیش از ۸۰۰۰ کارگاه آموزشی در سطح کشور دارد که با توجه به سابقه همکاری فی مابین می‌توان از این قابلیت مهم در ساخت برنامه‌های فاخر آموزشی با هدف تحقق شعار «هر فرد حداقل یک مهارت» استفاده کرد.

کد خبر 6099696 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • آغاز پخش «امتداد» در شبکه چهار سیما
  • برنامه های شبکه‌های سیما در «دهه کرامت»
  • (ویدئو) نظر جالب مدیر سابق شبکه سه درباره عادل فردوسی‌پور و علی فروغی
  • سریال ۸۷ به زودی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد
  • مجری پرحاشیه سیما کنار رفت!محمدرضا شهبازی کیست؟
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • نمایشگاه کتاب را در قاب سیما دنبال کنید